Opzoek naar een Freelance Brand Manager?

Werken met merken. Met een specialisatie in FMCG / retail en ruime kennis van ICT maar een veel bredere kijk op de wereld. Ginger&Co ondersteunt, adviseert en voert uit bij ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten in de markt. Van verpakking tot positionering en uiteindelijk de hele route naar de (virtuele) winkelwagen van de shopper.

Wie

Ginger&Co deed veel ervaring op binnen FMCG afgelopen 10 jaar. Onder andere als event coördinator, trade marketeer, brandmanager en sales support medewerker. En daarnaast onderhoud & creëert Ginger&Co content voor een reisblog. Ginger&Co is jouw ervaren allrounder op het gebied van (trade) marketing en brandmanagement.

Wat

Deze werkzaamheden kan Ginger&Co allemaal voor je doen in de hoedanigheid van freelance brand manager. Het ene wat beter dan het andere. Maar Ginger&Co is naast flexibel enorm leergierig en maakt nieuwe uitdagingen razendsnel eigen.

 • Ondersteunen en adviseren bij nieuwe of lopende NPD trajecten
 • Marketingplan schrijven
 • Markt, categorie- en verkoopanalyses
 • Product forecasting
 • Opzetten van retailpromoties
 • Opmaken van drukwerk en advertenties i.s.m. met eigen of aangewezen partijen
 • Ontwikkelen van point of sales materialen i.s.m. met eigen of aangewezen partijen

Neem contact op

E-mail: deborah@ginger-co.nl
Telefoon: +31 6 41041913

Ben je op zoek naar een flexibele interim / freelance brandmanager of (trade) marketeer in verband met ziekte, drukte of opvangen van een zwangerschapsverlof? Met ruim 10 jaar ervaring binnen horeca en FMCG ben ik jouw allrounder. Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht


  Bezoek hier mijn homepage en zie wat Ginger&Co nog meer voor je kan betekenen.