Ginger en Co Profile pic 2
Ginger&Co is Deborah van der Maas, een roodharige, enthousiaste en creatieve Rotterdammer. Zonder t. En dit is mijn verhaal.

Een hele tijd geleden, na mijn studie Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, vertrok ik voor enkele maanden naar Spanje. Het jaar daarop naar Costa Rica en Guatemala. Een niet aflatende passie voor reizen was geboren; het gevoel van vrijheid, ontdekken van het onbekende en alle interessante bewoners van deze wereld maken iedere reis bijzonder.
Na het reizen en mijn tijd binnen de horeca als salesmanager op een trouw- en vergaderlocatie werkte ik bij Unilever als field sales assistent en later trade marketeer. Mijn drijfveren voor reizen zijn de aanleiding geweest om mijn vaste baan op te zeggen en te starten als freelancer. Want iedere opdracht is een bijzondere reis.

Door mijn brede ervaring, zowel ondersteunend, uitvoerend als strategisch ben ik inzetbaar als freelance brandmanager, (trade) marketeer of marketing communicatie specialist. Al vroeg raakte ik bekend met social media, bloggen en de technieken hierachter. Gecombineerd met mijn passie voor schrijven is dat een uitstekende basis voor het werk als freelance copywriter en social media manager.

Ben ik niet aan het werk dan ben ik het liefst op reis of plan ik er één. Verder ben ik fan van de sportschool, Netflix, gezonde en ongezonde minder gezonde voeding en schrijf ik graag over mijn reisavonturen op blijvanreizen.nl.

Dus ben je op zoek naar een flexibele interim / freelancer  in verband met ziekte, drukte of opvangen van een zwangerschapsverlof? Met ruim 10 jaar ervaring binnen horeca en FMCG- retail ben ik jouw allrounder op het gebied van trade, brandmanagement en marketing communicatie. Een flexibele, no nonsense aanpakker van  marketing- en communicatie projecten en de dagelijkse werkzaamheden die hier bij komen kijken.

Bekijk mijn profiel ook op LinkedIn of neem contact op!
Ginger&Co linkedIn